En stillferdig revolusjon i matveien : etniske minoriteter og kulinariske entreprenørskap
dc.contributor.author | Krogstad, Anne | |
dc.date.accessioned | 2019-03-15T10:06:57Z | |
dc.date.available | 2019-03-15T10:06:57Z | |
dc.date.issued | 2002 | |
dc.identifier.issn | 0333-3671 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2590196 | |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Institutt for samfunnsforskning | nb_NO |
dc.relation.ispartofseries | Rapport - Institutt for samfunnsforskning;2002:007 | |
dc.title | En stillferdig revolusjon i matveien : etniske minoriteter og kulinariske entreprenørskap | nb_NO |
dc.type | Research report | nb_NO |
dc.description.version | publishedVersion | nb_NO |
dc.subject.nsi | VDP::Social science: 200 | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 120 | nb_NO |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Publikasjoner fra CRIStin [709]
-
Rapport/Avhandling ISF [365]
Rapporter